Mandag

Vi begynte dagen med en kjapp tur ut bare for å bevege litt på oss. Det virket ikke som om det skulle bli noe spesielt festlig turvær, som bildet egentlig beskriver ganske godt (søndag vs mandag i 11-tiden)


Vi gikk i retning av solen, og det fungerte (nesten) helt supert. Solen skinte etter hvert bra, men da vi gikk den vante turen opp mot en demning i nærheten så vi at løypen verken var preparert eller staket. Skitt au, tenkte jeg og lillebror. Hvor trått kan det være? :mrgreen: Det fant vi ganske raskt ut.

Løypen var lovende en stund….
Men så :mrgreen:

På flaten var den nesten ikke noe problem, ettersom det bare var mye løssnø… Tok gjerne 10-15 minutter mellom hver gang vi så skiene våre, men ellers null stress. Så begynte det å gå oppover.. og da gikk det galt. Vi sank ned i snøen, kavet og spant, og kom oss endelig til demningen. Planen var å gå en mil pluss minus etter det også, men både jeg og lillebror var alt for slitne (og sinte :mrgreen: på toppen til at vi gadd. Så vi bare drakk litt vann og så på kiterne, som trolig hadde det litt gøyere enn oss akkurat i dag.

Men med litt bonusrunder både før og etter hovedturen klokket også dette inn på godt over en mil (målsetningen er minst en mil på ski hver dag, greit for en vestlending 😉 ), og da er man fornøyd med dagens innsats!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s