NM 2011 – referatet

Jeg hadde skikkelig nerver før NM. Ble dårlig hver gang jeg logget meg inn på treningsfora, ble kvalm av tanken på å løfte og fikk ikke sove dagen før. Dermed ble det også av naturlige årsaker lite blogging og blogglesing.

På RM åpnet jeg med et helsikes tungt oppvarmingsløft i bøy, som psyket meg ut hele resten av konkurransen. Denne gangen var vi bevisste på at jeg ikke skulle ha noen dårlige løft før jeg skulle ut på plattingen, så oppvarmingsløftene var lette, og hadde en positiv og oppbackende gjeng rundt meg hele tiden. I tillegg hadde jeg ikke brukt hele forrige uken på å ikke spise, drikke og sove fordi jeg bekymret meg for innveiingen.

Knebøy
125 kg – godkjent 2-1
132,5 kg – godkjent 3-0 PERS 5 kg
137,5 kg – godkjent 3-0 PERS 10 kg

Relativt streng dømming i bøy, og da jeg fikk en rød lampe på dybden i første bøyen tok jeg ingen sjanser videre, med monsterdyp bøy på de to siste løftene. Første løftet var kjempelett, de to påfølgende noe tyngre, men var nok ikke på max i bøy på lørdag. Det var igrunn helt greit, fikk bra mestringsfølelse og i tillegg var det fart igjen i kroppen til markløft. Fikk «hold it against me» med Britney, som løftesang på første bøyen, så var vel ikke rart det gikk så bra som det gjorde 😉

Benkpress
67,5 kg – underkjent
67,5 kg – godkjent 3-0
72,5 kg – godkjent 3-0 PERS 2,5 kg

Første benkpressen gadd jeg ikke høre på dommeren og fikk underkjent på signaler. Utrolig tåpelig, men skjer vel hvis man har litt nerver. De to neste løftene var greie, men med en del teknisk rot. Er bare å jobbe videre, ble i alle fall en liten pers 🙂

Markløft
130 kg – gpdkjent 3-0 og luft
140 kg – godkjent 3-0, PERS 5 kg
147,5 kg – godkjent 3-0,PERS 10 kg

Sprengte opp et par lette oppvarmingsløft i marken og skjønte formen var god. 130 kg var så lett at jeg burde nesten startet høyere. «Oppvarmingsløft» fikk jeg beskjed av speakeren. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke prøvde meg på 150 kg. Men med tanke på stilen på siste marken var det nok ikke veeeeldig mange flere kilo inne. Uansett sinnsykt moro!

Endte på 25 kg pers, 357,5 kg totalt og en 4. plass i -84-klassen. Endelig kom kiloene jeg hadde ventet på en stund, etter en tur på Sydnorsk med feber på plattingen, julestevnet jeg ble syk før jeg skulle løfte og ikke minst RM med kræsjsultingen og den utrolig dårlige formen.

Verdens beste klubb, lagleder og coach! Blir bra løfting av sånt til slutt 🙂

I tillegg er det herved bevist at jeg smiler i bunnen av hver eneste bøy, uansett hvor tung den er, er virkelig en sjarmidrett vi driver med!

Advertisements

14 thoughts on “NM 2011 – referatet

    • Det er alltid musikk nesten, men du kan også få «din» sang om du ønsker det, arrangørene er stort sett fleksible på slikt. Jeg har ikke pleid det, men med tanke på at jeg fikk «bad romance» til den ene marken min har jeg begynt å vurdere det igjen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s